• Účelové cvičenie

          • Žiaci II. stupňa absolvovali v dňoch 5. a 6. 9. 2019 teoretickú a praktickú časť účelového cvičenia. V rámci praktickej časti boli na Kačíne.

          • Krúžky v škole

          • Škola ponúka žiakom krúžkovú činnosť. V pondelok 9. 9. 2019 rodičia dostanú na plenárnom rodičovskom stretnutí vzdelávací poukaz svojho dieťaťa. Tento môže žiak použiť na 60 hodín (60 minútových) krúžkovej činnosti.
            Žiak môže mať aj viac krúžkov organizovaných školou, ale ich musí zaplatiť. Cena jedného krúžku bez použitia vzdelávacieho poukazu (30 x 60 minút) je 32,- € na školský rok. 

            Zoznam krúžkov je zverejnený na nástenke vo vestibule škole, alebo si ho môžete prečítať tu - Kruzky_organizovane_skolou.pdf​​​​​​​

            Bližšie informácie o jednotlivých krúžkoch nájdete na Karte krúžku na nástenke vo vestibule školy alebo v zozname tu - Karta_kruzku_-_sumar_kruzkov.pdf

            V škole pracujú aj krúžky, ktoré ponúkajú iné organizácie. Celú organizáciu si riadia sami - prihlasovanie, poplatky, vedenie krúžku a pod. Na tieto krúžky nemôžete využiť vzdelávací pouka. Zoznam organizácií a kontakty - Zoznam_kruzkov_inych_organizacii(1).pdf​​​​​​​

            V škole pracuje aj Základná umelecká škola - ZUŠ - literárno-dramatický odbor, hudobný odbor, výtvarný odbor. Na podporu  ich činnosti viete využiť vzdelávací poukaz.


          • Plenárne rodičovské stretnutie

          • Pozývame Vás na plenárne rodičovské stretnutie, ktoré bude dňa 9. 9. 2019 o 17.00 hod. v jedálni základnej školy. Plenárne rodičovské bude pokračovať triednymi stretnutiami v jednotlivých triedach.

            Rodičia dostanú vzdelávacie poukazy, ktoré bude môcť žiak použiť na školský krúžok. Zoznam krúžkov bude sprístupnený na nástenke vo vestibule školy i na webovej stránke v časti krúžky.

          • Školské stravovanie

          •  

            Oznam pre zákonných zástupcov stravníkov v Školskej jedálni, Malokarpatské námestie 1, 841 03 Bratislava

            Milí rodičia,

            oznamujeme Vám, že za mesiac september 2019 bola Vášmu dieťaťu vystavená poštová poukážka v plnej výške stravného, neznížená o dotáciu 1,20 € z dôvodu, že táto dotácia bude poskytnutá z Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny až 25.09.2019. Preplatok stravného za mesiac september bude vyúčtovaný na konci školského roku.

             

          • Voľné pracovné miesta

          • Škola hľadá vychovávateľa/ľku ŠKD, upratovačky a údržbára/záhradníka. 

            Bližšie informácie na telefónnom čísle 02/64780640 alebo mailom na  info@skolalamac.sk.